MyClub information

MyClub är enkelt uttryckt vårt medlemsregister och hemsida. MyClub binder samman föreningen centralt med våra lag, både genom medlemsregistret och hemsidan. Grunden i MyClub är att förenkla administration och kommunikation för förening, ledare och medlemmar. Under vintern 2015 introducerar vi MyClub plattformen och kommer därför säkerligen uppleva saker som vi måste rätta till men vår förhoppning är att i längden ta föreningen till nästa steg genom bättre kommunikation, enklare administration och tydligare information.

Information

Föreningen administrerar vårt medlemsregister för att kunna kommunicera, informera och fakturera på ett korrekt sätt.

Genom MyClub och lagens sidor släpper vi sedan ner ansvar till ledarna i lagen som gruppadministratörer.

Ledarna kan även bjuda in spelare/föräldrar som medlemmar för att ge dem tillgång till funktioner som underlättar kommunikation, kallelser, kalendrar och liknande. Ledarna kan registrera nya medlemmar, ta bort spelare som slutat och bygga sitt lag inom vissa gränser i medlemsregistret.

Hemsidan

Hemsidan är en spegel av information från medlemsregistret där ledare/spelare/föräldrar/besökare kan se grundläggande information om våra enskilda lag. Hemsidan knyter ihop föreningens centrala nyheter med lagens egna.

Webappen

Både medlemsregister och hemsida kan numera ses i smartphones och MyClub kan läggas på hemskärmen som en webbapp. Från din smartphone kan den mesta av administrationen och kommunikationen inom lagen och föreningen genomföras. Fråga din lagledare hur det går till! I webbappen kommer i framtiden även medlemskort och sponsorutskick finnas tillgängliga.

Närvarorapportering

Närvarorapportering från lagen ligger till grund för föreningens ansökan om aktivitetsstöd från kommun och stat. Dessa aktivitetsstöd är en av Mörbylånga GoIFs största intäkter och därför viktigt att det sköts på korrekt sätt.

Via MyClub, både i smartphone och dator, uppmanas våra ledare att närvarorapportera alla aktivitetstillfällen laget genomför (träningar, matcher, möten, övriga aktiviteter).

Vi uppmanar alla att göra detta löpande, det vill säga i direkt anslutning till eller efter varje aktivitet.
Lag som inte närvarorapporterar regelbundet blir kontaktade av föreningen för att få stöd i hur detta ska gå till.

En bra närvarorapportering från dig som ledare innebär i slutändan mer resurser för Mörbylånga GoIF att utveckla sina verksamheter.

Support

Support MyClub

Vid supportärenden kontakta Johan, Petta eller Micke K så försöker vi hjälpa er så fort vi kan, alternativt skicka mail till info(at)morbylangagoif.com.

Uppdatering MyClub

Från och med nu hänvisar vi till MyClub.se, MyClub:s Facebook-sida eller Twitter@myclub_se för er som vill se vilka uppdateringar företaget arbetar med. Vi rekommenderar även MyClub Tickets för er som vill komma med förslag på framtida uppdateringar.


Övriga frågor eller tankar om hemsidan kontakta: info(at)morbylangagoif.com


Kolla gärna in ledarguiden och filmerna nedan för info om MyClub.


Ledarguide


Användar videos från MyClub

Md s kerochtrygg
Md guld 2019
Guldsponsorer
Md logga alone 200x72
Md silver 2019
Silversponsorer
Md brons 2019
Bronssponsorer
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub