F08-09

Hösten turneringar och matcher!

Publicerad 2016-09-12 20:52

Hej!

Tänkte skriva lite om tjejligan, fotbollensdag i Hossmo, tjejernas fotbollsläger i Kalmar.

Avslutningen av sommarlovet kom att handla om fotboll för F08:a gänget. Då nästan hela laget begav sig in till Gröndal IP i Kalmar för tre dagarsläger. Lägret handlade mycket om lek och att ha kul, träffa nya kompisar och att spela fotboll. Alla som var där hade fantastiskt kul och våra lirare gjorde riktigt bra ifrån sig.

Tjejligan drog sedan igång den 27:e augusti i Smedby.vädret var som vanligt denna sommar fantastiskt med en gassande sol.turneringen drog igång och tjejerna var på tå redan första matchen mot Smedby, det fina med den matchen var att vi hade 4st olika målgörare där ett mål görs avvaktar Millie som är 09:a. Det flyter på och vi tar vinster mot Hossmo, Färjestaden, Madesjö och IFK Kalmar. Tjejerna var fantastiska hela dagen och våra föräldrar ramar in matchen med sina hejarop.

Fotbollensdag i Hossmo är nästa anhalt i denna lilla tillbaka blick. Lite nostalgiskt att komma tillbaka till min gamla hemmaplan där jag växte upp med fotbollen. Denna gång var det tidig gryning när vi gav oss av vilket märktes på tjejerna i första matchen där vi slogs tillbaka av Hossmos lag. Efter den matchen vaknar vi till liv och slår det andra av Hossmos lag. I tredjematchen är det RM/SSG som vi möter. Här spelar vi med en ren 09:a fyra stora delar av matchen som vi vinner.

Möte med IFK Kalmar och line-up!

Vi tänkte att vi skulle köra förra årets succé tillsammans med IFK Kalnar där vi spelar förmatch till deras a-lag och sedan går ut med dem i en line-up. Matchen startar i ett rasande tempo och IFK tar ledningen vi kämpar oss tillbaka och har ledningen i paus. Det är en tuff och hård match där tjejerna står upp och gör en kanon insats när vi hållet undan och vinner även denna match. Efter blir det saft och bullar tillsammans med IFK.

Nu laddar vi för ny sammandrabbning i tjejligan ute i Lindsdal på lördag den 17/9.

Det är så fantastiskt kul med dessa underbara tjejer i laget.

Väl mött på lördag

//Billy

Billy
Md s kerochtrygg
Md guld 2019
Guldsponsorer
Md logga alone 200x72
Md silver 2019
Silversponsorer
Md brons 2019
Bronssponsorer
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub